The National Chamber of Crafts promotes, represents and protects the interests of its members at national and international level

Every craftsman must register in the National Chamber of Crafts to obtain certain benefits...

TE REJAT E FUNDIT

Day 2 - Seminar "Strengthening the leadership skills...

28 December 2022
Day 2 - Seminar "Strengthening the leadership skills of artisan entrepreneurs"

The National Chamber of Crafts together with the Koblenz Chamber of Crafts, Germany organized the second day of the Seminar "Strengthening the leadership skills of Crafts entrepreneurs". Ms. Evelina Parvanova,...

"Strengthening the leadership skills of artisan entrepreneurs"

28 December 2022
"Strengthening the leadership skills of artisan entrepreneurs"

The National Chamber of Crafts together with the Koblenz Chamber of Crafts, Germany organized the Seminar "Strengthening the Leadership Skills of Craft Entrepreneurs". Present was the delegation from the Koblenz...

Workshop "Master's title exam and the importance of...

15 December 2022
Workshop "Master's title exam and the importance of qualification in Craftsmanship"

~ December 14-15 ~ The National Chamber of Crafts in cooperation with the Koblenz Chamber of Crafts, Germany organized the two-day workshop "Master's title examination and the importance of qualification...

GERMAN EXPERIENCE MONTH

07 December 2022
GERMAN EXPERIENCE MONTH

The month of the German experience: Moments during the conference with the experts invited by the National Chamber of Crafts in Koblenz, Germany: Mr. Michael Müller, Expert at the National...

EUROFEDOP SEMINAR

06 December 2022
EUROFEDOP SEMINAR

A two-day seminar was held in Skopje, on November 18 and 19, between partners from Kosovo, Slovenia, Romania, Austria, and France and the countries of the Western Balkans (Serbia, Montenegro,...

"International Competition of Family-Friendly Companies"

15 November 2022
"International Competition of Family-Friendly Companies"

The Committee of Entrepreneurial Women of the National Chamber of Crafts participated in the International Conference "International Competition of Family-Friendly Companies" in Tivar, Montenegro. At this Conference, two representatives from...

Guida per biznesin COVID19

"Deferment of loans should take more than 1...

20 May 2020
"Deferment of loans should take more than 1 year" - Luan Bregasi: BoA to prepare a package to help the economy

http://www.panorama.com.al/shtyrja-e-kredive-duhet-per-me-shume-se-1-vit-luan-bregasi-bsh-te-pergatise-nje-pakete-per-te-ndihmuar-ekonomine/?fbclid=IwAR0uZfe_MzH__O1gaKGkU0jzbHcBNftzMbZ_Mj8TP_2X2DYEHzX2AOYrarg

Rezultatet e pyetësorit

19 May 2020
Rezultatet e pyetësorit

Rezultatet e pyetësorit për kompanitë Shqiptare, mbi situatën e biznesit në Shqipëri dhe sfidat që ai po kalon për shkak të krizës së krijuar nga COVID-19.  Biznes Albania me mbështetjen teknike...

Business Albania study on the business situation @News24...

14 May 2020
Business Albania study on the business situation @News24 Albania

  https://www.youtube.com/watch?v=I-t-kvn2u0k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1wPzWJp3ndz-S829NWy_X5NuUld3qjWJ1gXyvQBpe9BoLIqy-pqQM1E8o

Statement of BiznesAlbania for the survey COVID-19

14 May 2020
Statement of BiznesAlbania for the survey COVID-19

BiznesALBANIA   The COVID-19 crisis is creating long lasting economic damage and changing the way enterprises do business in Albania. Considering the important role that businesses play in creating jobs,...

8% of businesses want to close. BusinessAlbania and...

14 May 2020
8% of businesses want to close. BusinessAlbania and the National Chamber of Crafts Survey

  https://businessmag.al/8-e-bizneseve-kerkojne-te-mbyllen-sondazhi-i-biznesalbania-dhe-dhomes-kombetare-te-zejtarise/?fbclid=IwAR3uRcFPuJiTo2-adj425qeTQM5Gn7tg8T-L2KaT5P3RJc7_sM6WIu5Gu4g

Biznes Albania ’calls on the government: Purchases for...

14 May 2020
Biznes Albania ’calls on the government: Purchases for the needs of people, domestic products

  https://www.balkanweb.com/ekonomia-ne-momente-te-veshtira-biznes-albania-thirrja-qeverise-per-tenderat-popullata-te-konsumoje-produkte-shqiptare/?fbclid=IwAR3q-AMUzn_H0UKO926lVS4oP2tpv6rYehhXjVHGdRsmdRvBWp0nZabHBiM

Albanian National Chamber of Crafts

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.