Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

TE REJAT E FUNDIT

Certifikatë Mirënjohje

10 Mars 2023
Certifikatë Mirënjohje

Në ambjentet e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj. Frida Krifca Ministër i Shqipërisë për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural ka vlërësuar me certifikata Mirënjohje gratë që punojnë pa ndalur...

Mbledhja e Asamblesë dhe Kryesisë

10 Mars 2023
Mbledhja e Asamblesë dhe Kryesisë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë zhvilloi ditën e sotme Mbledhjen e Asamblesë dhe Kryesisë për këtë vit. Të pranishëm në këtë takim ishin Z. Luan Bregasi President DHKZ , Z.Koli Sinjari...

Projekti VET4GSEB

10 Mars 2023
Projekti VET4GSEB

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë ne takimin e Projektit VET4GSEB. Projekti VET4GSEB synon të transferojë përvojën dhe praktikat e mira në fushën e AFP-së nga vendet e BE-së në...

Mjeshtër Pastiçier Z. Orald Spahija

10 Mars 2023
Mjeshtër Pastiçier Z. Orald Spahija

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë udhëtoi drejt qytetit të Shkodrës për të Certifikuar me Titullin Mjeshtër Pastiçier Z. Orald Spahija. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryetari i Bashkisë Shkodër Z....

Dita e dytë e Seminarit "Forcimi i aftësive...

28 Dhjetor 2022
Dita e dytë e Seminarit "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare"

Dhoma Kombetare e Zejtarise se bashku me Dhomen e Zejeve Koblenz, Gjermani organizuan diten e dyte e Seminarit "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare". Znj. Evelina Parvanova, drejtuese e...

"Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare"

28 Dhjetor 2022
 "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare"

Dhoma Kombetare e Zejtarise se bashku me Dhomen e Zejeve Koblenz, Gjermani organizuan Seminarin "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare". Te pranishem ishte delegacioni nga Dhoma e Zejeve Koblenz...

Guida per biznesin COVID19

“Shtyrja e kredive duhet për më shumë se...

20 Maj 2020
“Shtyrja e kredive duhet për më shumë se 1 vit”- Luan Bregasi: BSH të përgatisë një paketë për të ndihmuar ekonominë

http://www.panorama.com.al/shtyrja-e-kredive-duhet-per-me-shume-se-1-vit-luan-bregasi-bsh-te-pergatise-nje-pakete-per-te-ndihmuar-ekonomine/?fbclid=IwAR0uZfe_MzH__O1gaKGkU0jzbHcBNftzMbZ_Mj8TP_2X2DYEHzX2AOYrarg

“Paketa ekonomike s’është e studiuar”, Bregasi: Nuk janë...

20 Maj 2020
“Paketa ekonomike s’është e studiuar”, Bregasi: Nuk janë të qarta pasojat që do prodhojë COVID-19

https://www.youtube.com/watch?v=gJnxPaHbDnI&fbclid=IwAR1VT4WWhqCuIkK0EgPWgS9LpPVB7YvWnbwek847iSMxvoFWHMUqVLTgOdU&app=desktop

‘Biznes Albania’ thirrje qeverisë: Blerjet për nevoja të...

20 Maj 2020
‘Biznes Albania’ thirrje qeverisë: Blerjet për nevoja të popullatës, prodhime vendi

https://www.balkanweb.com/ekonomia-ne-momente-te-veshtira-biznes-albania-thirrja-qeverise-per-tenderat-popullata-te-konsumoje-produkte-shqiptare/?fbclid=IwAR3okVAve8qQ_ODE3hgqobOtnnUmB6KCshfvExO0NwCtxAtXvS7q3rfmhnY

Pro Business - Bizneset: Hapja graduale te shoqerohet...

20 Maj 2020
Pro Business - Bizneset: Hapja graduale te shoqerohet me financime!

https://www.youtube.com/watch?v=T7HYucy6fGI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3KepKfc6Je5p-vFoWs-Bal9ldaD_5282oBtYntxNumqgWZr-fcQAh7CeQ

Biznes Albania: Gjendja e biznesit shumë e vështirë....

20 Maj 2020
Biznes Albania: Gjendja e biznesit shumë e vështirë. Qeveria të rishikojë marrëveshjen me bankat, të mos hezitojnë të japin kredi për pagat!

https://www.balkanweb.com/biznes-albania-gjendja-e-biznesit-shume-e-veshtire-qeveria-te-rishikoje-marreveshjen-me-bankat-te-mos-hezitojne-te-japin-kredi-per-pagat/?fbclid=IwAR2ZY927ch8tZbwFfPAcAcku4khYCNrA-CRYMOfEwt3ukeeOzatpDfm1H3s

Biznes Albania studim mbi situaten e bizneseve @News24...

20 Maj 2020
Biznes Albania studim mbi situaten e bizneseve @News24 Albania

https://www.youtube.com/watch?v=I-t-kvn2u0k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3cK5PcToMk4FB-kFOS2kCLq_QmD5lZ8jMuuO1Gg1MX0VfVcoL1k88pJI8

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.