Në përkrahje të të gjithë zejtarëve

Dita 1 - Konferenca ''Balanca Pune-Familje dhe barazia gjinore ne sektorin e Zejtarise"

Komiteti i Grave Sipermarrese te Dhomes Kombetare te Zejtarise organizoi me 24 shkurt

Konferencen Nderkombetare "Balanca Pune-Familje dhe barazia gjinore ne sektorin e Zejtarise"

me perfaqesuese nga Koblenz dhe Shoqatat e grave Sipermarreseve Zejtare nga Ballkani Perendimor, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Serbia.

Znj. Arjola Alikaj Experte Legjislacioni ne BSPSH prezantoi situaten e legjislacionit ne Shqiperi

dhe Znj. Anke Brühl-Tschuck prezantoi legjislacionin Gjerman dhe rregullimet ligjore gjinore.

Gjate konferences pati dhe shume pyetje diskutime nga te pranishmit.

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.