Konsulenca Ligjore

Konsulenca Ligjore

Ne ju ofrojmë informacion dhe konsulencë:

 

  • Rreth legjislacionit të taksave
  • Rreth licensimit dhe procedurave ligjore
  • Mundësimin e gjetjes së fondeve
  • Rreth afateve dhe detyrimeve të tjera ligjore
  • Rreth Kodit të punës dhe tregut të punës
  • Rreth kontratave me punonjësit dhe klientët

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.