Evente

 

“Mbështetja e zejtarëve shqiptar"

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë më datë 14-16 Shkurt 2019 në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani do të organizoj seminarin “Mbështetja e zejtarëve shqiptar,  gjithashtu ekspert nga Dhoma e Zejeve Koblenz do të ofrojnë konsult për zyrën për marrëdhënieve me publikun dhe për zyrën e regjistrit.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.