Evente

 

“Open Door Day” dhe “Gratë Sipërmarrëse- Sfidat dhe qasjet që ofron tregu”

Në datat 29-30 Maj 2019 do të organizohet  “Open Door Day” në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë, do të prezantohet roli që ka dhoma në tregun e punës dhe workshopin “Gratë Sipërmarrëse- Sfidat dhe qasjet që ofron tregu”.  Në këtë event të pranishëm do të jenë përfaqësues të organizatave zejtare të biznesit, Gra Sipërmarrëse nga e gjithë Shqipëria, drejtues të kompanive, përfaqësues të lartë nga Ministria e Financave dhe ekonomisë, përfaqësues shoqatash të sektorëve të ndryshëm të ekonomisë përfshirë dhe sektorinë e zejtarisë, Delegacioni Gjerman nga Koblenz si dhe përfaqësues nga Shoqata Ballkanike e Grave Bullgari.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.