Evente

 

Vizitë në disa qendra të zhvillimit profesional në Koblenz, Gjermani.

Më datë 26 gusht 2019 delegacioni i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë i kryesuar nga Z. Luan Bregasi dhe Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Anila Denaj do të zhvillojnë një vizitë në disa qendra të zhvillimit profesional në Koblenz, Gjermani. 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.