Evente

 

Konferecën “Formim profesional praktik dhe modern për të plotësuar nevojat e biznesit me fuqi punëtore të kualifikuar“

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz do të organizoj më datë 20 Nëntor 2019 Konferecën “Formim profesional praktik dhe modern për të plotësuar nevojat e biznesit me fuqi punëtore të kualifikuar“. Të pranishëm do të jenë personalitete të larta nga politika Znj. Anila Denaj ministre e Financave dhe Ekonomisë,Znj. Daniela Schmitt Sekretare e Shtetit e landit Rheinland-Pfalz në Gjermani dhe Z. Peter Zingraf Ambasador i RF Gjermanisë në Tiranë. Gjithashtu i pranishëm do të jetë delagacioni nga Dhoma e Zejeve Koblenz i kryesuar nga Drejtori i Përgjithshëm Z. Ralf Hellrich.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.