Evente

 

“Roli i Mjeshtrit në ndërmarrje”

Më datë 12-13 Shkurt 2020 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani organizon  seminarin “Roli i Mjeshtrit në ndërmarrje”. Në përfundim të seminarit do të organizohet ceremonia e dhënies së titujve “Mjeshtër” për “Mjeshtrat“ për punimin e gurit në ndërtesat tradicionale, “Mjeshtrat“ për punimin e drurit në ndërtesa tradicionale, “Mjeshtrat“ për punimin e suvasë në ndërtesa historike dhe “Mjeshtër” për sektorin Bukës, Brumrave dhe Pastiҫerisë.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.