Evente

 

"Dixhitalizimi i procesit në zejtari dhe tregti - duke shfrytëzuar sa më shumë mundësi"

Më datë 22 Maj Dhoma Kombëtare e Zejtarisë do të organizojë workshopin online "Dixhitalizimi i procesit në zejtari dhe tregti - duke shfrytëzuar sa më shumë mundësi".

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.