Evente

 

"Menaxhimi i kohës" dhe "Menaxhimi i korporatave me orientim drejt tregut"

Ditën e Mërkurën më datë 27.05.2020 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani do të organizoj workshopin online "Menaxhimi i kohës" dhe "Menaxhimi i korporatave me orientim drejt tregut" 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.