Evente

Në ambjentet e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj. Frida Krifca Ministër i Shqipërisë për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural ka vlërësuar me certifikata Mirënjohje gratë që punojnë pa ndalur në fushën e bujqësisë.
Me propozim të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, Mjeshtër Sabina Sina është shembulli i një sipërmarrëse inovatore

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë zhvilloi ditën e sotme Mbledhjen e Asamblesë dhe Kryesisë për këtë vit. Të pranishëm në këtë takim ishin Z. Luan Bregasi President DHKZ , Z.Koli Sinjari Sekretar i Përgjithshëm DHKZ, Znj. Meliha Zyberaj Kryetare e Asamblesë DHKZ dhe Znj. Evis Sinojmeri Kryetare e Komitetit të Grave

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë ne takimin e Projektit VET4GSEB.
Projekti VET4GSEB synon të transferojë përvojën dhe praktikat e mira në fushën e AFP-së nga vendet e BE-së në 4 vende të treta pjesëmarrëse në projekt. Ai synon t'u ofrojë ofruesve kombëtarë të AFP-së zgjidhje të përshtatura, materiale trajnimi,

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë udhëtoi drejt qytetit të Shkodrës për të Certifikuar me Titullin Mjeshtër Pastiçier Z. Orald Spahija.
Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryetari i Bashkisë Shkodër Z. Bardh Spahia, Presidenti I Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Luan Bregasi, Sekretar i Pergjithshem i Dhomes Z. Koli Sinjari, Kryetari

Dhoma Kombetare e Zejtarise se bashku me Dhomen e Zejeve Koblenz, Gjermani organizuan Seminarin "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare".
Te pranishem ishte delegacioni nga Dhoma e Zejeve Koblenz kryesuar nga Drejtori i Përgjithshëm Z. Ralf Hellrich, Perfaqesues nga Oda e Prizrenit Z. Afrim Tejece, Perfaqesues nga shoqatat sektoriale

Faqja 1 di 28

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.