Evente

''Roli i Mjeshtrit në Ndërmarrje''

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi seminarin me temë ''Roli i Mjeshtrit në Ndërmarrje''. Eksperti gjerman Michael Muller shprehu eksperiencën e tij duke theksuar pikat më kryesore që duhet të ketë parasysh një Mjeshtër gjatë trajnimit të ndihmësave të tilla si motivimi i ndihmësit gjatë trajnimit, përgatitja e fazave praktike në kompani, vlerësimi i performancës etj. Në përfundim të seminarit në bashkëpunim me GIZ dhe Cultural Heritage without Borders-Albania u realizuar dhe ceremonia e ndarjes së titujve Mjeshtër në sektorin e përpunimit të gurit, drurit dhe suvasë në ndërtesa historike.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.