Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

Dita e parë e seminarit “Gra të suksesshme – Shembuj për Start Up”

Sot u zhvillua Dita e Parë e seminarit “Gra të suksesshme – Shembuj për Start Up” në qytetin e Vlorës.
Në këtë seminar morën pjesë Z. Luan Bregasi President DHKZ,
Z. Ralf Hellrich Drejtor Ekzekutiv Handwerkskammer Koblenz,
Z. Koli Sinjari Sekretar I Përgjithshëm DHKZ,
Znj. Evelina Parvanova Drejtore Projekti “Gratë Sipërmarrëse Koblenz,
Znj. Evis Sinojmeri Kryetare e Komitetit Grave Sipërmarrëse,
Znj. Armida Alikaj SDI, si dhe sipërmarrese të suksesshme në fushën e zejtarisë.
 
Shembull i një gruaje të suksesshme është dhe Mjeshtër Kozeta Halili,
e cila foli për themelimin e biznesit të saj dhe vështirësitë që ka hasur.
Gjatë këtij seminari ishte e ftuar Znj. Arjola Shehaj Eksperte Start Up, e cila prezantoi sfidat e Start Ups në vendin tonë.
Të jesh një grua në biznes është krenari. Tregon që ja keni dalë me zotësi, mençuri dhe shumë punë në një treg të vështirë.

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

Te rejat e fundit

Projekte

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.