Evente

BiznesAlbania për News24

Presidenti i BiznesAlbanias z. Luan Bregasi flet për News24 në lidhje me situatën ekonomike të krijuar si pasojë e covid-19. Ai shpreh se paketa ekonomike duhet të ishte mirëstudiuar, qeveria duhet të kryente një studim më të hollësishëm, nuk mund të ketë dallim biznesi i vogël apo i madh, norma e inflacionit në vend është e ulët, ekonomia rrezikon ngadalësim serioz pritshmëritë tona ishin më të mëdha.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.