Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në WISE@PARIS

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në WISE@PARIS.

Më datë 20-21 Shkurt 2019 Presidenti i DHKZ-së Z. Luan Bregasi dhe Sek i Përgjithshëm Z. Koli Sinjari morën pjesë në forumin WISE@PARIS.

Takimi Botëror i Inovacionit për Arsimin është krijuar nga Fondacioni Katar në vitin 2009 nën udhëheqjen e Kryetarit të saj, Lartësia e saj, Sheikha Moza bint Nasser. WISE @ PARIS shqyrtoi skenarët e ardhshëm të arsimit nën temën ''Arsimimi i së ardhmes dhe Nxitja e Shoqërive Mësimore''

 

 

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

Te rejat e fundit

Projekte

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.