Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

Intervistë për gazetën ''AVVENIRE''

Intervistë nga Drejtori Ekzekutiv i BiznesAlbania dhe Sekretar i Përgjithshëm i DHKZ-së z. Koli Sinjari për gazetën italiane ''AVVENIRE'' me gazetarin z. Paulo Viana.

Intervista u zhvillua në ambjentet e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë për sitauatën e bizneve shqiptare dhe situatën aktuale të politikës në vendin tonë. 

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

Te rejat e fundit

GUIDA PER BIZNESIN COVID19

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.