Lajme

 Të gjithë anëtarët e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë kanë mundësinë të paraqesin shërbimet dhe produktet e tyre në këtë platformë 

Titulli Mjeshtër në fushën e Kulinarisë dy Master Shefat e zonës së Shëngjinit zonjës Dilë Ujka dhe zotit Alfred Marku

Presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë nderoi me titullin Mjeshtër në fushën e Kulinarise dy master shefat e zonës së Shëngjinit zonjës Dilë Ujka dhe zotit Alfred Marku. Të dy personalitetet e fushës së kulinarisë dhe pronare të Restorant Detari dhe Rapsodia kanë një aktivitet shumë vjecar dhe janë krenaria e zonës së Shëngjinit të cilët kanë demostruar inovacion në gatim dhe janë shembull të zhvillimit të turizmit gjithashtu kanë dhënë kontributin e tyre fushën e formimit dhe arsimit profesional.
Në këtë ceremoni pjesë ishte dhe kryetarja e Asamblesë së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë zonja Tereze Gega
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.