Lajme

 Të gjithë anëtarët e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë kanë mundësinë të paraqesin shërbimet dhe produktet e tyre në këtë platformë 

Titulli Mjeshtër në fushën e Prodhimit të Bukës dhe Pasticerisë dy mjeshtrave nga Vlora Z. Olsi Shero dhe Z. Marenglen Rushiti

Presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Luan Bregasi së bashku me Kryetarin e Bashkisë Vlorë Z. Dritan Leli, nderuan me titullin Mjeshtër në fushën e Prodhimit të Bukës dhe Pasticerisë dy mjeshtrave nga Vlora Z. Olsi Shero dhe Z. Marenglen Rushiti. Të dy personalitetet e fushës së Prodhimit të Bukës dhe Pasticerisë, janë pronare të Pasticeri "Arjoli" dhe Furrë Buke Karabashi.
 
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.