Lajme

 

Mbledhja e Asamblesë dhe Kryesisë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë zhvilloi sot më datë 21 Janar 2021 mbledhjen e Asamblesë dhe Kryesisë Online në platformën Zoom.
Gjatë kësaj mbledhje President i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Luan Bregasi prezantoi aktivitetet që ka zhvilluar Dhoma Kombëtare e Zejtarisë gjatë vitit 2020. Sekretari i Përgjithshëm z. Koli Sinjari prezantoi axhendën e aktiviteteve që janë parashikuar për vitin 2021. Anëtarët e kryesisë dhe asamblesë diskutuan dhe shprehën propozimet e tyre rreth axhendës së aktiviteteve që do të zhvillojë Dhoma gjatë vitit 2021.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.