Lajme

 

Takim pune me kryetarin e Dhomës së Zejtarisë së Maqedonisë së Veriut

Sekretari i Përgjithshëm I Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Koli Sinjari priti në një takim pune Kryetarin e Dhomës së Zejtarisë të Maqedonisë së Veriut dhe Kryetarin e Organizatës se Punëdhënësve BusinessMaqedonia, zotin Mile Boskov. Në takim u diskutua për bashkëpunimin dypalësh në shërbim të komunitetit të biznesit të të dy vendeve në këtë sektor si dhe mundësitë për pjesëmarrje dypalëshe në programet ndërkufitare dhe ato rajonale.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.