Lajme

 

Takim me piktoren Aida Cepani

Në kuadër të muajit promovues së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, stafi i Dhomës në Saransë realizoi takim me zejtarët e qytetit të Sarandë. Ndër to u realizuar takimi me piktoren Aida Cepani. Piktorja e cila realizon piktura në gur dhe në materiale të ndryshme duke piktururar me kujdes veshjet tradicionale shqiptare të krahinave të ndryshme Shqiptare, ikona dhe peisazhe.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.