Lajme

 

Vizitë në atelienë e Ilirian Dalanaj Sarandë

Në kuadër të muajit promovues së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, stafi i Dhomës në Sarandë realizoi takim me zejtarët e qytetit të Sarandër. Ndër to u realizua vizitë  në atelienë e z. Ilirian Dalanaj në qytetin e Sarandës. Ilirian Dalanaj prezantoi punën e tij shumë vjecare si punues në gur dhe mermer. Paraqiti artin e tij përpara stafit të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.