Lajme

 

Vizitë në dyqanin e Aleksandres Sarandë

Në kuadër të muajit promovues së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, stafi i Dhomës në Sarandë realizoi takim me zejtarët e qytetit të Sarandër. Ndër to u realizua vizitë  në dyqanin e Anthi Thanasit. Një artizane e cila punonte produkte artizanale të materialeve të ndryshme. E njohur në të gjithë qytetin e Sarandës me emrin Aleksandra. Dyqani I saj ishte I vizituar nga turistët shqiptarë dhe të huaj.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.