Lajme

 

"Identifikimi dhe Nxitja e markave tregtare, disenjove industriale dhe treguesve gjeografik, Made in Albania"

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale "Identifikimi dhe Nxitja e markave tregtare, disenjove industriale dhe treguesve gjeografik, Made in Albania"

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.