Lajme

 

Përgjigje nga Dhoma e Zejeve Koblenz

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në shenjë solidariteti dhuron një donacion modest Dhomës së Zejeve Koblenz me rastin e përmbytjeve shkatërruese që prekën pjesë të Qarkut të Koblenzit Gjermani.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.