Lajme

 

Kualifikimin Profesional Saldator

Filluan  regjistrimet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë për Trajnimet për Kualifikimin Profesional Saldator.

Laborator modern me kushte bashkëkohore

Trajnimi ofrohet nga Mjeshtrat me të mirë në fushën Saldimit

Trajnim dhe mbikqyrje nga ekspertët Gjerman

Qëllimi i këtij kualifikimi profesional është të kualifikoj të rinj fillestar dhe të rikualifikojë profesionistët aktual të saldimit, duke i pajisur ata me kompetenca të reja për metodat bashkëkohore të saldimit

Ky trajnim për saldatorët ofrohet si një trajnim intensiv dhe i orientuar nga praktika, duke e përshtatur dhe me kërkesat e kompanive në tregun e punës.

Trajnimi kryhet me përdorimin e teknologjisë dhe procedurave moderne të saldimit, bazuar në standardet ndërkombëtare, si dhe nga një staf i kualifikuar dhe me përvojë.

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë ofron mundësi kontakti me Kompanitë të cilat kërkojnë të punësojnë Saldator.

Për cdo informacioni na kontaktoni në këto nr tel +35542204272, cel +355694798020  dhe në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. , Facebook Dhoma Kombëtare e Zejtarisë, WEB www.dhkz.org.al

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.