Lajme

 

Komiteti i Grave Sipërmarrëse

Në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë u organizua takimi e parë me Gratë Sipërmarrëse Zejtare dhe përfaqësues nga Dhoma e Zejeve Koblenz në kuadër te një projekti rajonal për Forcimin dhe Fuqizimin e rolit të grave zejtare në secilin vend dhe në nivel rajonal.

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.