Lajme

 

Qasja e titujve Ndihmësmjeshtër dhe Mjeshtër në fushën e Parukerisë, Estetikës dhe Artit Trupor me standardet Gjermane

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me SHPPAT (Shoqata e Profesionistëve të Përkujdesjes të Artit Trupor) organizuan Workshopin me temë "Qasja e titujve Ndihmësmjeshtër dhe Mjeshtër në fushën e Parukerisë, Estetikës dhe Artit Trupor me standardet Gjermane". Ky event u zhvillua më datë 30 Shtator në ambjentet e Dhomës Kombetare të Zejtarisë, me pjesëmarrje të Ekspertëve gjerman nga Dhoma e Zejeve, Koblenz.

 

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.