Lajme

 

DANIELA KAPO - MJESHTËR PARUKIERE ME PËRVOJË

• Daniela Kapo certifikohet si Mjeshtër me përvojë në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë.
• E njohur si parukierja e vipave Danila ka ndarë eksperiencën e saj shumë vjecare si parukiere përballë komisionit dhe profesionistëve të përbërë nga z. Koli Sinjari Sekretar i Përgjithshëm i Dhomes Kombetare te Zejtarise, z. Ilir Tafaj Kryetar i Shoqatës SHPPAT, znj. Evis Sinoimere Mjeshtre me përvojë në Parukeri dhe znj. Mariana Kroi Mjeshtre me pervoje në estetikë.
• E certifikuar si “Educator” e produkteve me te njohura ne fushen e parukerise dhe estetikes ndan gjithe taktikat profesionale dhe kontributin e dhene ne fushen e parukerise. 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.