Evente

TRAJNIM KUALIFIKUES "PEDAGOGJIA NË VENDIN E PUNËS"

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me New Generation dhe Shoqatën SHPPAT organizuan trajnimin kualifikues me ekspertin gjerman nga Dhoma E Zejeve Koblenz  Z. Ralf Lutje  mbi temën “Pedagogjia në vendin e punës”. Në këtë trajnim, profesionistë nga fusha e parukerisë dhe estetikës u trajnuan për praktikat inovative të trajnimeve teorike dhe praktike të studentëve të fushës profesionale.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.