Evente

Si të krijoni një biznes zejtar online?

SHITJE ONLINE

Ndërtimi i një biznesi zejtar në internet është një qëllim për shumë artistë zejtar. Nuk është edhe aq e vështirë të krijosh një faqe interneti ose dyqan të bukur, por truku i vërtetë është të dish se si ta promovosh atë faqe për të tërhequr klientët e interesuar në dyqanin tënd.

Ka kaq shumë mënyra për të shitur vepra artizanale në internet. Përparimet teknologjike kanë ardhur me shpejtësi gjatë viteve të fundit duke hapur një sërë mundësish emocionuese për profesionistët e artizanatit.

Ju mund të shisni vepra artizanale tradicionale të bëra me dorë në një dyqan online të lehtë për t'u ngritur, ose mund të investoni më shumë kohë dhe të ndërtoni faqen tuaj të internetit të biznesit.

Në vend që të shisni mallra të forta, ju mund t'ju shisni njohuri, duke ofruar udhëzime online në zanatin tuaj në formën e librave ose kurseve, ose mund të dizajnoni dhe shisni modele në mënyrë që klientët të mund të bëjnë versionin e tyre të dizajnit tuaj.

MARKETINGU I MEDIAVE SOCIALE

Nëse dëshironi të shisni vepra artizanale në internet, mediat sociale me të vërtetë nuk duhet të injorohen. Po, mund t'ju marrë shumë kohë nëse nuk jeni të kujdesshëm, por gjithashtu ofron mundësi të jashtëzakonshme për të ndërtuar marrëdhënie me klientët, për të rritur të kuptuarit tuaj për atë që duan klientët tuaj dhe për ta bërë punën tuaj para mijëra njerëzve- klientët potencialë të synuar.

Kjo faqe merr po aq vizitorë nga faqet e mediave sociale sa nga motorët e kërkimit. Plus, kalimi i kohës duke u angazhuar me profesionistë artizanal në faqet e mediave sociale do tju mësojë shumë për atë që vizitorët në faqen tuaj duan të dinë. Koha që kaloni duke u angazhuar me zejtarë të tjerë në faqet sociale është padyshim kohë e shpenzuar mirë.

Çelësi është të jeni strategjik dhe të përdorni kohën tuaj në mënyrë sa më efikase dhe efektive.

Marketingu i mediave sociale i thjeshtuar: Një gjë që lexuesit kanë thënë se duan të dinë është se si të përdorin mediat sociale për biznes pa e lënë atë të marrë mbi jetën e tyre.

LIDHUNI ME KLIENTËT NË INSTAGRAM

A është marketingu në Instagram i duhuri për biznesin tuaj?: Për shkak se është shumë vizual në natyrë, Instagram është një përshtatje e shkëlqyeshme për shumë biznese zejtare. Menaxhimi i shumë llogarive të biznesit të mediave sociale mund të marrë një sasi të madhe të kohës suaj nëse nuk jeni të kujdesshëm dhe mund t'ju largojë nga aspekte të tjera të rëndësishme të punës suaj që gjenerojnë të ardhura.

 

Merrni më shumë ndjekës në Instagram: Si të krijoni një grup të angazhuar ndjekësish në Instagram me ndershmëri. Nuk ka mashtrime të padëshiruara që mund të rrezikojnë llogarinë tuaj. Plus, mjete dhe strategji për ta bërë marketingun tuaj në Instagram më efikas.

 

Menaxhimi më i mirë i hashtag-ve në Instagram: Duhet të jeni serioz për t'u lidhur me profesionistët zejtar në Instagram, gjeni një mënyrë më të mirë për të menaxhuar hashtag-ët në Instagram

Hashtags më të zgjuar në Instagram: Gjeni hashtagët më të mirë, më strategjikë në Instagram për të marrë më shumë ndjekës në Instagram dhe për të rritur biznesin tuaj.

Fotografia e produktit: Zotërimi i fotografisë së produktit është një aftësi thelbësore për profesionistët artizanal që shesin në internet. Realizoni foto reale të produkteve tuaja me cilësinë maksimale.

Për më shumë informacion kontaktoni Dhomën Kombëtare të Zejtarisë.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.