Lajme

 

Mbledhja e Komitetit të Grave Sipërmarrëse Zejtare

Në këtë mbledhje morën pjesë të gjithë anëtaret e Komitetit dhe u prezantua i gjithë programi dhe aktivitetet që do të realizohen gjatë gjithë vitit. U prezantua Statuti dhe Rregullorja. Gjithashtu në ketë mbledhje morri pjesë dhe drejtoresha e projekteve nga Dhoma e Zejeve Koblenz Gjermani znj.Evelina Parvanova e cila ka qënë prezente dhe ndihmuese që në krijimin e Komitetit te Grave Sipërmarrëse Zejtare. 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.