Lajme

 

ProSEED Expo

ProSEED Expo 24-25 nëntor 2021 organizuar nga ProSeed Albania | 🔖 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë si ofrues i shërbimeve mbështetëse në treg për bizneset e reja.
♻️🔖 Në këtë aktivitet ishin pjesëmarrës disa nga anëtarët tanë për të promovuar produket e tyre.

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.