Lajme

 

Mbledhja e Kryesisë dhe e Asamblesë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi mbledhjen e Kryesisë dhe Asamblesë.
Në mbledhje u diskutua për aktivitetet që Dhoma ka zhvilluar gjatë vitit 2021 dhe axhenda e aktiviteteve të vitit 2022.
Presidenti i Dhomës propozoi listën e re të anëtarëve të Kryesisë dhe Asamblesë të cilët u votuan nga shumica e pjesëmarrësve.
Me shumicë votash u zgjodh President i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Luan Bregasi dhe Kryetare e Asamblesë Znj. Meliha Zyberi.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.