Evente

Mbledhje e Kryesisë së Shoqatës së Restorantëve dhe Bujtinave Turistike

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në Mbledhjen e Kryesisë të Shoqatës së Restorantëve, Bujtinave Turistike dhe në ceremoninë e çeljes së zyrës së re së Shoqatës. Në mbledhjen e Kryesisë ishin të ftuar Sekretari i Përgjithshëm i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Koli Sinjari, Ministër i Turizmit Znj. Mirela Kumbaro, Zv. Kryetar i Bashkisë Tiranë dhe anëtarë të tjerë të Kryesisë.

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.