Evente

Dita 3 - Konferenca ''Balanca Pune-Familje dhe barazia gjinore ne sektorin e Zejtarise"

Komiteti i Grave Sipermarrese te Dhomes Kombetare te Zejtarise organizoi sot me date 26/02/2022 te dites se trete te Konferences ''Balanca Pune-Familje dhe barazia gjinore ne sektorin e Zejtarise" me perfaqesuese nga Koblenz dhe Shoqatat e grave Sipermarreseve Zejtare nga Ballkani Perendimor, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Serbia një vizite ne qendren Artizanet e Vaut te Dejes ne rrethin Shkoder. Kryetarja e Asamblese Znj. Meliha Zyberi mikepriti keto sipermarrese zejtare ne qendren e saj tashme te njohur per forcen dhe ndihmen qe i jep grave ne nevoje.

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.