Evente

Dita 2 - Konferenca ''Balanca Pune-Familje dhe barazia gjinore ne sektorin e Zejtarise"

Komiteti i Grave Sipermarrese te Dhomes Kombetare te Zejtarise organizoi me 25 shkurt Konferencen Nderkombetare "Balanca Pune-Familje dhe barazia gjinore ne sektorin e Zejtarise" . Gjate dites se dyte te konferences Znj. Anke Brühl-Tschuck expert ligjore ne Gjermani gjate pre?atimit te saj foli per Balancen Pune-Familje dhe ndryshimet e ardhura per shkak te Covid-19. Zonjat perfaqesuese nga Komiteti i Sipermarreseve Zejtare te Shqiperise, Shoqata e Malit te Zi, Koseves, Maqedonise se Veriut dhe Serbise prezantuan perfundimet e pyetesorit te realizuar per "Balanca Pune-Familje dhe barazia gjinore ne sektorin e Zejtarise". Ne fund te ketij aktiviteti moren Titullin Mjeshter grate sipermarrese zejtare!

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.