Evente

"Pedagogjia në vendin e punës"

WORKSHOP 
TEMA : '' PEDAGOGJIA NË VENDIN E PUNËS''
Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz Gjermani organizoi seminarin tre ditor mbi pedagogjinë në vendin e punës.
Në ditën e dytë, u zhvillua trajnimi në situata reale të punës - METODA ME HAPA 
 
  

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.