Evente

"Pedagogjia në vendin e punës" - Dita 3

WORKSHOP
TEMA : '' PEDAGOGJIA NË VENDIN E PUNËS''
Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz Gjermani organizoi ditën e tretë të seminarit,
ku u zhvillua provimi praktik mbi metodat e pedagogjisë, si edhe certifikimi i pjesëmarrësve
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.