Evente

Asistenca Teknike për të Mbështetur reformën mbi Politikat e Punësimit Arsimin dhe Formimin Profesional

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në Takimin e dytë të Grupit teknik të organizuar me mbështetjen e projektit të financuar nga BE “Asistenca Teknike për të Mbështetur reformën mbi Politikat e Punësimit Arsimin dhe Formimin Profesional”.
Gjatë takimit u prezantua drafti i dytë i Planit Zbatues të Garancisë Rinore (PZGR)
 
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.