Evente

Eko-Produkte inovative në sektorin e zejtarisë

EKO PRODUKTET INOVATIVE NË KUKËS
 
Dhoma Kombetare e Zejtarise organizoi ne Kukes aktivitetin "Eko-Produkte inovative ne sektorin e zejtarise" me Komitetin e Grave Sipermarrese Zejtare.
 
Te pranishem ne kete aktivitet ishin perfaqesues nga Dhoma e Zejeve Koblenz Gjermani, zonjat sipermarrese nga Oda e Prizrenit, zonjat sipermarrese zejtare nga Kukesi.
 
Ky aktiviteti sherben per fuqizimin e Komitetit te Gruas Sipermarrese Zejtare dhe shtrirjen e saj gjeografike si dhe fuqizimin e gruas sipermarrese zejtare ne qytetin e Kukesit dhe forcimin e bashkepunimit midis dy vendeve.
 
  

 

 

 

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.