Lajme

 

Seminar "Start Up" - Dita 3

~ DITA 3 ~
Seminar "Start-Up"
Pranë Dhomës Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua trajnimi tre-ditor mbi Start Up-s më 10,11,12 Maj 2022. Në ditën e tretë të trajnimit u zhvillua shembulli praktik i planit të biznesit ( Bussiness Model Canvas ) në drejtimin e Ekspertes Gjermane Znj. Brigitte Pappe.
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.