Lajme

 

Seminar "Start-Up" - Dita 2

~ DITA 2 ~
Seminar "Start-Up"
Pranë Dhomës Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua trajnimi tre-ditor mbi Start Up-s më 10,11,12 Maj 2022. Në ditën e dytë të trajnimit u bë prezantimi teorik mbi krijimin e Start Up - it, rëndësinë e aftësive menaxheriale drejtuese-komunikuese, analizën e tregut, strategjitë e marketingut, rentabilitetit dhe likuiditet nga Eksperte Gjermane Znj. Briggite Pappe.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.