Lajme

 

Seminar "Start-Up" - Dita 1

~ DITA 1 ~
Seminar "Start-Up"
Pranë Dhomës Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua trajnimi tre-ditor mbi Start Up-s më 10,11,12 Maj 2022. Në ditën e parë të trajnimit u krye prezantimi i krijimit të Start-Up me shembuj konkret për trajnerët e pranishëm në fusha të ndryshme biznesi nga Eksperte e Dhomës së Zejtarisë Znj. Helga Zogolli.
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.