Evente

SOFRA TIRANASE - EDICIONI 24

- Nê mikpritjen e Shoqatës Tirana, Salla e madhe e Pallatit tè Kongreseve, e mbushur plot e perplot, me njè super atmosferë, priti publikun artdashès Tironas, nè njè
event ku u nderthur spektakli artistik me vlerèsimet e personaliteteve Tironas si Dr. Zyhdi Eshja, Dr. Ilir Alimehmeti, Z. Naim Hasa dhe sportisti rekordmeni Z Bujar Bodinaku si dhe dhènia e bursave nga "New
Generation" pèr personat pa pèrkrahje. 
- Një ndër mbështetësit e këtij eventi ishte Dhoma Kombëtare e Zejtarisë, në sajë të bashkëpunimit të ngushtë me Shoqatën Tirana.
 
 
 
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.