Lajme

 

"Mediat dhe roli i tyre në çështjen e barazisë gjinore dhe fuqizimit ekonomik të grave në biznes"

Përfaqësues nga Komiteti i gruas Sipermarrëse të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë moren pjesë në Konferencën Nderkombetare "Mediat dhe roli i tyre në çështjen e barazisë gjinore dhe fuqizimit ekonomik të grave në biznes" në Podgoricë, Mal të Zi.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.