Lajme

 

10 Qershor - Dita e Artizanatit

Sekretari i Përgjithshëm i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Koli Sinjari, gjatë një interviste për emisionin e mëngjesit në Radio Televizionin Shqiptar shpreh rëndësinë e kualifikimit dhe certifikimit në sektorin e artizanatit dhe në sektorët e tjerë, për vazhdimësinë e trashëgimisë zejtare dhe plotësimin e nevojave të tregut.

https://www.youtube.com/watch?v=C9_0EfV2y5c 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.