Evente

Gratë sipërmarrëse – “Sfidat dhe Qasjet që ofron tregu”

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë zhvilloi eventin Gratë sipërmarrëse – “Sfidat dhe Qasjet që ofron tregu” me date 30 maj 2019

Dhoma është përfaqësuese e vetme e zejtarëve shqiptarë dhe po promovohet në shkallë Kombëtare , Rajonale dhe Ndërkombëtare. Është Institucioni i vetëm në njohjen dhe dhenien e titujve për “Mjeshtrat” dhe “Ndihmësmjeshtrat” në fushën e Zejtarisë dhe Profesioneve.
Në këtë event të pranishëm ishin përfaqësues të organizatave Zejtare të biznesit, Gra Sipërmarrëse nga e gjithë Shqipëria, drejtues të kompanive, përfaqësues të lartë nga Ministria zv. Ministër znj. Belinda Ikonomi, kryetar i Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë znj. Ines Mucostepa, përfaqësues shoqatash të sektorëve të ndryshëm të ekonomisë përfshirë dhe sektorinë e zejtarisë, si dhe Delegacioni Gjerman nga Koblenz dhe përfaqësues nga Shoqata Ballkanike e Grave Bullgari.

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.