Lajme

 

FORCIMI I KUADRIT TË MIGRIMIT TË PUNËS NË SHOIPËRI

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në Tryezën e Rrumbullakët:
* FORCIMI I KUADRIT TË MIGRIMIT TË PUNËS NË SHOIPËRI *
Në këtë takim u diskutua mbi nevojat e tregut të punës në vende të zgjedhura te destinacionit dhe ndikimi i tyre në fuqinë punëtore shqiptare.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.